КАТАЛОГ
12.01.2021

Дезкилими для влаштування антимікробного бар’єру

Для боротьби із інфекційними захворюваннями застосовуються різні методи боротьби. Дезінфекція має добрі показники для розриву зв’язків між ланцюжком епідемічного процесу.

Одним із основних заходів по здійсненню профілактичної дезінфекції є організація дезінфікаційних бар’єрів між чистою зоною та зоною зараженню.

Ціль бар’єру очевидна: це повне, часткове або селективне знищення потенційних патогенних мікроорганізмів з ціллю розриву шляхів передачі збудників інфекційних хвороб та  джерела інфекції.

Потрібно звернути увагу, що старі методи типу «ящик із тирсою просоченою деззасобом» або «шматок мішковини просоченої дезрозчином» не можуть відповідати запитам та стандартам для дезбар’єрів. Найперше такі засоби не дають достатнього ефекту через неспроможність достатньо просочити підошви взуття. По-друге залитий дезрозчин швидко випаровується.  По-третє дезрозчин розливається та не утримується на поверхні саморобних килимів, відповідно здійснюється не раціональне використання деззасобів.  У сучасному світі є досить зручні та витривалі матеріали для профілактики та для дезінфекції.

Для ефективного, естетичного та раціонального влаштування дезбар’єру на вході ми пропонуємо використовувати дезкилимки. Дезкилимок виготовляється трьома шарами. В центрі конструкції знаходиться щільний волого поглинаючий мат, зверху пвх-сіточка, знизу та по бокам щільна, водонепроникна пвх-тканина. 

Антибактеріальні килими мають ще одну, досить вагому перевагу: вони не потребують  додаткових  витратів на організацію дезбар´єру. Достатньо покласти килимок біля дверей сіткою догори та заправити робочий дезінфекційний засіб. Засіб заливаємо із розрахунку 10 літрів робочого розчину на 1 м.кв. килимка. По мірі висихання деззасобу килимок потрібно дозаправляти. Ні в якому разі не можна в одному килимі застосовувати різні хімічні розчини.  Якщо у одному приміщенні використовуються різні дезинфікаційні засоби, варто використовувати дезинфікаційні килими із різнокольоровими нашивками типу ХААСП.

 

Додати коментар
Гість
Ім'я:  Email *:  Телефон *:

* - контактні дані не будуть опубліковані на сайті

Коментарів: 0
    Укладка декоративної трави на балконі - чудовий спосіб перетворити простір у зелену оазу, яка приноситиме ...
    детальніше
    Для офісу брудозахисні решітки встановити буде вірним рішенням, ми пропонуємо різні типи таких виробів на ...
    детальніше