КАТАЛОГ
08.10.2015

Чому варто обрати компанію АС-ОБЛИК!

Компанія "АС-ОБЛІК" працює на ринку України з 2007 року.

За цей час ми здійснили багато успішних проектів і реалізували багато складних і цікавих завдань. Наші спеціалісти задовольнять навіть найвимогливіших замовників.

Компанія має кілька напрямків діяльності.

Основний напрямок - це виробництво систем для захисту від бруду. Ми здійснюємо комплексний захист від бруду в об'єктах громадського призначення та приватних будинках. Наші клієнти: торгово-розважальні комплекси, приватні забудовники, спортивні клуби, гіпермаркети, супермаркети, школи, заводи.

Комплекс систем для захисту від бруду включає вхідні решітки, модульні покриття та вологоабсорбуючі килимки.

Важливим етапом у захисті від бруду є правильний вибір системи. Система повинна відповідати кількості пропускної здатності людей і площі будівлі. Треба пам'ятати: те, що підходить за розміром і наповненням для приватного будівництва, може не підходити для об'єктів громадського призначення.

У Європі вартість і розміри систем для захисту від бруду враховуються на етапі проектування. В Україні такий досвід тільки набуває популярності, але все частіше забудовники і інвестори враховують системи захисту від бруду на початку проектування.

Наступним напрямком діяльності нашої компанії є захист від ковзання. Часто при виборі покриття для підлоги наші клієнти керуються красою покриття, а не його практичністю. У процесі експлуатації вибрані покриття виявляються ковзкими і небезпечними для людей. Ми готові запропонувати індивідуальне рішення для проблеми ковзких підлог або сходинок. Красиві модульні покриття, протискользящі стрічки, алюмінієві протиковзні стрічки - вибір на будь-який смак і бюджет.

Наша компанія пропонує своїм клієнтам розкішну та м'яку штучну траву. Якщо ви мрієте зимою прогулятися по зеленій траві, ми пропонуємо штучний газон. Декоративна штучна трава прикрасить офіс, замінить зжовклу природну траву в саду, допоможе прикрасити садові скульптури, створить неповторні дитячі майданчики.

Також одним з напрямків діяльності АС-ОБЛІК є продаж та монтаж спортивного покриття. Гумове спортивне покриття укладається на дитячі майданчики на відкритому повітрі, в спортивні зали, зали для фітнесу. Гумові плити виготовляються з гумового крихтового матеріалу. Спортивні плити допомагають уникнути травм, практичні, легко укладаються, стійкі до погодних умов.

Оскільки встановлення систем захисту від бруду, антискользящих покриттів, укладання спортивних плиток і штучної трави є досить специфічною роботою, краще довірити її досвідченим фахівцям. Наша команда з радістю допоможе зробити ваш вхід захищеним від бруду, а приміщення чистим і затишним.

Замовляючи системи захисту від бруду в інтернет-магазині "АС-ОБЛІК", ви отримуєте повну консультацію, швидкі терміни виготовлення і поставки, чесність, ввічливе та якісне обслуговування. Наша команда намагається бути партнером для наших клієнтів.

"АС-ОБЛІК" - це гарантія якості, надійності, чесності та розуміння!

Додати коментар
Гість
Ім'я:  Email *:  Телефон *:

* - контактні дані не будуть опубліковані на сайті

Коментарів: 0
    Укладка декоративної трави на балконі - чудовий спосіб перетворити простір у зелену оазу, яка приноситиме ...
    детальніше
    Для офісу брудозахисні решітки встановити буде вірним рішенням, ми пропонуємо різні типи таких виробів на ...
    детальніше