КАТАЛОГ
Рейтинг:

Розчин для дезінфекції "Біолюфт" 1,0 (Код товара: 000038)

Україна

300.00грн./шт


Розчин для дезінфекції

Опис

Прозора рідина жовтуватого кольору.

Склад

Препарат містить (%):

молочну кислоту                    - 20 %;

надмолочну кислоту              - 1 – 2 %;

перекис водню                                    - 10 %;

воду, стабілізатори                  до 100 %.

Фармакологічні властивості

Препарат має активну протимікробну дію по відношенню до грампозитивних та грамнегативних бактерій (Staphylococcus aureus, Salmonella gallinarum pullorum, Salmonella enteritidis, Klebsiella pneumoniae, Campylobacter jejuni, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris,

E. coli, Clostridium perfringens), фунгіцидну дію (Saccharomyces cerevisiae, Candida albicans, Aspergillus fumigatus та інші, включаючи спороутворюючі форми, дріжджі, плісняву), віруліцидну дію (активний проти відомих родин вірусів, включаючи віруси хвороби Ньюкасла, Гамборо, Марека, віспи птиці та інші), антипротозойну дію (Eimeria tenella, Eimeria necatrix, Eimeria acervulina, Eimeria maxima).

Застосування

Препарат застосовують для проведення вимушеної та профілактичної дезінфекції тваринницьких та птахівничих приміщень, забійних та м’ясопереробних цехів, ветпунктів, транспортних засобів, систем водопостачання та випоювання, для заправки дезбар’єрів та дезкилимків, для обробки інкубаційних яєць та інших об'єктів і обладнання, які підлягають ветеринарному нагляду.

У робочих концентраціях препарат є нешкідливим, що дозволяє застосовувати його в присутності тварин та птиці.

Дозування

Дезінфекцію проводять після ретельної механічної та санітарної очистки поверхонь об’єктів знезараження.

Дезінфекцію проводять методом протирання, зрошення та туманоутворення (аерозольне розпилення).

Для дезінфекції використовують водні розчини препарату.

Метод зрошування: після попередньої механічної очистки та мийки поверхонь і обладнання, наносять 0,1-1,0% розчин препарату методом розпилювання, з розрахунку 100-400 мл/м2, в залежності від типу поверхні. Експозиція – 10-30 хвилин. З поверхонь, які не контактують з харчовими продуктами, залишки препарату можна не змивати.

Аерозольна дезінфекція: перед обробкою приміщення потрібно герметизувати (щільно зачинити вікна, двері, вентиляційні люки). Використовують 10% розчин  за допомогою аерозольних генераторів холодного туману з розрахунку 10-15 л на 1000 м3. Експозиція 10-30 хв.

Заправка дезбар’єрів та дезкилимків: використовують 1-2% розчин. Поповнювати або замінювати розчин препарату один раз на три доби, або по мірі висихання чи забруднення.

Дезінфекція трубопроводів та обладнання для випоювання тварин: 1% робочий розчин препарату залити у систему водопостачання і залишити на 6-8 годин. Систему водопостачання не слід герметизувати, бо під час дії препарату утворюється газ, що може створити надлишковий тиск у системі. Після дії препарату систему промити водою. Для консервації систем водопостачання використовувати 0,03-0,05% розчин препарату, залишаючи його до моменту вводу системи в експлуатацію.

Обробка транспорту: застосовують 0,2-1,0% -водним розчином препарату методом зрошування. Експозиція 10 – 15 хвилин.

Обробка кормовозів: проводиться 0,2-1,0% водним розчином препарату методом зрошування, аерозольним методом застосовують 10% водний розчин  з розрахунку 10-15 л на 1000 м3.  Експозиція 10 – 15 хвилин.

Обробка інкубаційних яєць: застосовують 0,1% розчин препарату дрібно крапельним розпилюванням, або методом занурення яєць в робочий розчин на 1-3 хвилини. При аерозольній обробці застосовують 10% розчин препарату у дозі 2 мл на 1 м3 камери при експозиції 30-60 хвилин.

Протипоказання

Не встановлені.

Застереження

При використанні препарату слід дотримуватись правил безпеки, через можливе подразнювання органів дихання парами молочної, надмолочної кислоти, перекису водню у випадку нерозведеного препарату.

Спеціальні застереження для осіб і обслуговуючого персоналу

До роботи із засобом не допускають осіб молодше 18 років.

При роботі із засобом та його розчинами необхідно застосовувати засоби особистого захисту (захисні окуляри, універсальний респіратор марки РУ–60, РПГ-67 з патроном марки В, рукавиці з поліхлорвінілу). Приготування робочих розчинів проводити у провітрюваному приміщенні де є вода. У разі попадання засобу в очі, їх промивають 2% розчином харчової соди та великою кількістю води і закапують 33% розчином сульфацилу натрію (альбуциду), при болях - 1-2% розчином новокаїну. У разі випадкового потрапляння препарату на шкіру, її слід промити 2% розчином харчової соди , а потім ретельно промити уражену ділянку проточною водою.

При випадковому потраплянні засобу в шлунок необхідно випити 200 мл 2% розчину харчової соди та велику кількість води, викликати блювоту і звернутись до лікаря.

Забороняється палити, пити, приймати їжу під час виконання робіт з дезінфекції. Після закінчення роботи обличчя і руки слід вимити водою з милом.

Форма випуску

Каністри з поліетилену місткістю 1, 5, 10, 20 кг.

Зберігання

Сухе, темне, вентильоване приміщення при температурі від 00С до 300С.

Термін придатності – 6 місяців.

 

Додати коментар
Гість
Ім'я:  Email *:  Телефон *:

* - контактні дані не будуть опубліковані на сайті

Коментарів: 0
    Укладка декоративної трави на балконі - чудовий спосіб перетворити простір у зелену оазу, яка приноситиме ...
    детальніше
    Для офісу брудозахисні решітки встановити буде вірним рішенням, ми пропонуємо різні типи таких виробів на ...
    детальніше