КАТАЛОГ
Рейтинг:

Антисептичний засіб для рук Біошаум 1,0 (Код товара: 000037)

Україна

200.00грн./шт


Склад: полігексаметиленгуанідин гідрохлорид – 0,5% (діюча речовина); функціональні компоненти та емоленти – 0,1; ароматизатор – 0,01; вода до 100,0%.

Форма випуску та основні фізико-хімічні властивості: готова до застосування прозора рідина безбарвного або жовтуватого кольору із слабким запахом алое.

Спектр антимікробної дії: Засіб володіє бактерицидною дією по відношенню до грампозитивних (включаючи мікобактерії туберкульозу) та грамнегативних бактерій, віруліцидною дією (включаючи віруси ентеральних і парентеральних гепатитів, ВІЛ-інфекцій, поліомієліту, збудників ентеро-, рота-, адено-, корона-, рино-, герпе-, цитомегаловірусних інфекцій, вірусів грипу, «пташиного грипу» Н5N1 та інш.), фунгіцидними (включаючи кандидози, дерматофітії) властивостями; високоактивний проти резистентних форм мікроорганізмів.

Засіб має пролонговану дію протягом не менше 6 (шести) годин після обробкиповерхонь, шкіри рук та шкірних покровів (затримує розмноження мікроорганізмів) або до першого миття поверхонь, рук та шкірних покровів водою.

Спосіб застосування: використовують з метою дезінфекції та деконтамінації поверхонь та шкіри рук, шкірних покровів методом втирання у суху шкіру. Профілактична дезінфекція шкіри рук полягає у нанесенні 3 мл препарату (на суху шкіру та втиранні протягом 30 с. За необхідності, кількість засобу може бути збільшена. Останню порцію засобу втирають до його повного висихання. 

 Засіб не змивають! Це забезпечує досягнення тривалого ефекту.

Безпечність засобу: не леткий, не подразнює слизову оболонку верхніх дихальних шляхів та очей. Засіб не володіє подразнюючою, шкірно-резорбтивною, сенсибілізуючою та кумулятивною дією; ембріотоксичні, канцерогенні, мутагенні і тератогенні властивості відсутні. Засіб екологічно безпечний.

Особливості застосування: Не застосовувати особам, які мають підвищену чутливість до компонентів засобу. Засіб використовують тільки для зовнішнього застосування.

Термін придатності та умови зберігання: 36 місяців від дати виготовлення за умови зберігання в оригінальному пакуванні виробника у закритих приміщеннях при  температурі від 0 С до 45 С. Засіб зберігати в недоступному для дітей місці.

 

Додати коментар
Гість
Ім'я:  Email *:  Телефон *:

* - контактні дані не будуть опубліковані на сайті

Коментарів: 0
    Укладка декоративної трави на балконі - чудовий спосіб перетворити простір у зелену оазу, яка приноситиме ...
    детальніше
    Для офісу брудозахисні решітки встановити буде вірним рішенням, ми пропонуємо різні типи таких виробів на ...
    детальніше