КАТАЛОГ
Рейтинг:

Брудозахисне покриття Решітка "Льон" гума+гума+щітка (Код товара: 000656)

АС-Облік ™

7150.00грн./м2


Решітка брудозахисна Льон з наповненням гума+гума+щітка

Висота ґрат: 25 мм.
 
Розмір: індивідуальний розмір.
 
Основний матеріал: алюмінієвий профіль.
 
Чистячі вставки: ребриста гума, щітка.
 
Спосіб з'єднання профілів: оцинкований трос.
 
Ступінь брудозахисту: перша, друга.
 
Зносостійкість: прохідність людей 1000-3000 чол./День
 
Спосіб встановлення: у приямок із внутрішнім обрамленням, без приямка із зовнішнім обрамленням, у приямок із зовнішнім обрамленням.
 
Термін експлуатації: 4-5 років.
 
Гарантійний термін 6 місяців.
 
Вага 1 м. кв. ≈ 17,5 кг.
 
Придверні грати брудозахисні з елементами, що чистять, щітка і гума. Оптимальне поєднання елементів, що чистять. Решітка даним наповненням добре очищає бруд із взуття. Чистить як великі частинки вуличного бруду (листя, камінці, грудки бруду, грудки брудного снігу) так і дрібні та середні частинки (пісок, пил, відсів), а так само прибирає вологу з взуття відвідувачів. Ґрати мають високу зносостійкість. Служить тривалий час завдяки міцному наповненню. Термін служби цієї решітки 4-5 років.
 
Килимок придверний алюмінієвий зібраний оцинкованим тросом з відстанню між профілями 5 мм. Крізь отвори прокидається бруд у приямок чи раму із зовнішнього обрамлення. Грати встановлюють в приямок без обрамлення, в приямок з внутрішнім L-подібним обрамленням або Z-подібним, в приямок із зовнішнім обрамленням (алюміній з гумовою вставкою) і без приямка в раму із зовнішнього обрамлення.
 
Решітка для брудозахисту встановлюється перед дверима (перший ступінь захисту) та в тамбур (другий ступінь захисту). Розмір грат слід замовляти виходячи з кількості людей, що проходять. Рекомендується робити розмір грат по ширині відкритих дверей і в глибину так, щоб людина зробила два кроки по системі брудозахисту.
 
Ребриста гумова вставка за промовчанням встановлюється чорного кольору. На замовлення можна поставити кольорові гумові вставки.
ПОХОЖИЕ МОДЕЛИ
Додати коментар
Гість
Ім'я:  Email *:  Телефон *:

* - контактні дані не будуть опубліковані на сайті

Коментарів: 0
    Укладка декоративної трави на балконі - чудовий спосіб перетворити простір у зелену оазу, яка приноситиме ...
    детальніше
    Для офісу брудозахисні решітки встановити буде вірним рішенням, ми пропонуємо різні типи таких виробів на ...
    детальніше