КАТАЛОГ
10.01.2022

Логокилими "Поляна Імідж"

\"\" \"\"  \"\"

АС-Облік є найбільшим постачальником в Україні логокилимків для комерційного використання. Сьогодні розглянемо логокилими Поляна Імідж. Ці килими використовують як у приміщенні так і ззовні. Килими з логотипом  Поляна Імідж виготовляються у відповідності із вашими вимогами щодо розміру та дизайну. Ми пропонуємо створення візуального макету ще до виготовлення безпосередньо логомату.

Придверні килимки Поляна Імідж із логотипом дозволяють нашим клієнтам  створити затишну атмосферу та теплий прийом відвідувачів та співробітників буквально від дверей.

Брендовані килим Поляна імідж створені для комерційного використання у великих приміщеннях як то торгові центри, бізнес-центри, готелі, супермаркети, гіпермаркети, кінотеатри. При таких жорстких умовах килими слугують від трьох до десяти років.

Жорсткий  поліпропіленовий ворс  дозволяє захищати підлогове покриття від бруду та піску, який щоденно проникає у ваше приміщення на взутті.

Комерційні логокилими   виготовляються із високоякісних європейських матеріалів нашими майстрами за допомогою високоточного обладнання.  Ми маємо величезний досвід у створенні чудових брендованих килимів  Поляна Імідж.  Широка гама матеріалів дозволяє вирішити практично  всі запити щодо кольорів.

Гумова основа та гумовий кант захищають від протікання бруду на підлогу.  Гумовий кант також виконує додатково функцію обтяження, він утримує килимок на місці та перешкоджає ковзанню по підлозі.

Килими Поляна Імідж показують чудову продуктивність при інтенсивному різнонаправленому русі. Забезпечують чудове поглинання та довготривалість використання.  Стійкість до плям та антистатичність.

Оскільки брендовані килим Поляна Імідж виготовляються із готового кольорового покриття – кольори не линяють, стійкі до ультрафіолету та реактивів, що використовують взимку для посипання тротуарів. Також килимове покриття стійке до атмосферних впливів та миючих засобів.

Простота обслуговування дозволяє замовляти килими з логотипом великих розмірів. Великі розміри виготовляються шляхом зклеювання полотен килиму. Високий петле вий ворс робить місце склеювання майже непомітним. Килими із логотипом Поляна Імідж мають загальну товщину 15 мм.

Регулярне прибирання пилососом (щоденно у зонах з низьким людино потоком чи двічі на день із інтенсивною прохідністю) та періодичне просушування -  є ключем до тривалого використання логомату.

 

Переходьте за посилання внизу відео та замовляйте брендовані килими Поляна імідж. Брудозахист може бути яскравим.

 

Додати коментар
Гість
Ім'я:  Email *:  Телефон *:

* - контактні дані не будуть опубліковані на сайті

Коментарів: 0
    Укладка декоративної трави на балконі - чудовий спосіб перетворити простір у зелену оазу, яка приноситиме ...
    детальніше
    Для офісу брудозахисні решітки встановити буде вірним рішенням, ми пропонуємо різні типи таких виробів на ...
    детальніше