КАТАЛОГ
09.11.2016

Протиковзні самоклеючі стрічки для ковзких поверхонь.

Протиковзні амоклеючі стрічки - це ефективний спосіб забезпечити безпеку на скользких поверхнях. Вони використовуються для покриття сходинок, сходових площадок, підлог і будь-яких інших місць, де є ризик ковзання.

Протиковзні самоклеючі стрічки на слизьких поверхнях.

Сьогодні поговоримо про ситуації, коли не хочеться або неможливо свердлити поверхності після ремонту. Але піддаючись спокусі, на сходинки або поріг була покладена гарна, але слизька плитка. А може, у холі є гарна лакована дерев'яна сходинка. А ще є мокрі та слизькі підлоги у ванній кімнаті.

Але ж такі поверхні дуже небезпечні, особливо для дітей. У такий момент нам на допомогу прийде самоклеюча протиковзна стрічка.

Стрічка виробляється в США надійною компанією Safety Walk, яка виділяє 40% свого бюджету на дослідження щодо безпеки перебування людини на виробництві або вдома. Якість стрічки перевірена мільйонами людей і компанією по всьому світу.

Протиковзна самоклеюча стрічка прослужить довгий час і використовується як у промислових приміщеннях, так і вдома.

Протиковзні стрічки застосовуються на різних поверхнях: дерев'яні сходинки, мармурові сходинки, поліровані гранітні поверхні, поверхні з керамічною плиткою.

Для тривалого використання стрічки необхідно дотримуватися технології клеєння. Роботи з приклеювання стрічки в приміщеннях можна проводити протягом всього року, а на вулиці - при температурі повітря не нижче +5. Також слід клеїти стрічки в суху погоду.

Під час клеювання стрічки потрібно виміряти і відрізати шматок лише на ширину прямої поверхні. Недопустимо приклеювати стрічку на міжплиточні шви або на шви між деревом. Під стрічкою на швах буде накопичуватися пил і бруд, що може розірвати стрічку.

Після відрізання потрібного шматка стрічки необхідно закруглити краї. Видалити і обезжирити поверхню. Важливо: обов'язково дати час поверхні висохнути або потрібно просушити її будівельним феном. Потім клеїмо підготовлений смужку, міцно притискаємо і прокочуємо резиновим валиком. Якщо на вулиці прохолодно, додатково нагріти стрічку і ще раз прокатати резиновим валиком. Оброблену поверхню не експлуатувати протягом 12 годин.

Самоклеюча протиковзна стрічка буде відмінним захистом від ковзання у ваших приміщеннях.

Іноді буває так, що поверхня гладка, а стрічка не тримається. Або навпаки, поверхня шорстка, а свердлити отвори не хочеться. У таких випадках застосовується праймер.

Для тривалого і якісного використання самоклеючої протискользящої стрічки необхідні умови: суха і тепла погода. Чиста і обезжирена поверхня.

Стрічка представлена у кількох кольорах: чорний, сірий, коричневий, прозорий, жовтий, зелений. Також існує ширина 25 мм і 50 мм.

Для вулиці використовується стрічка середньої зернистості. Для дому і вологих приміщень - еластична. Стрічку слід клеїти на відстані 2 см від країв сходинки, а наступну смужку - на відстані 8-10 см від попередньої.

Самоклеюча протиковзна стрічка буде надійним захистом від ковзання у вашому приміщенні.

Додати коментар
Гість
Ім'я:  Email *:  Телефон *:

* - контактні дані не будуть опубліковані на сайті

Коментарів: 0
    Укладка декоративної трави на балконі - чудовий спосіб перетворити простір у зелену оазу, яка приноситиме ...
    детальніше
    Для офісу брудозахисні решітки встановити буде вірним рішенням, ми пропонуємо різні типи таких виробів на ...
    детальніше